offerte   lastminute     green-camping


Grenzeloos Genoegen van RTV Oost kwam in juni 2014 bij ons op bezoek.

facebook-icon  Google+ wifi-zonetwitterinstagram
Het toeristisch en agrarisch bedrijf Pian di Boccio is begin jaren ’80 begonnen als camping. In 2001 is daar het agriturismo Belsito bij gekomen. De opzet is als volgt: het agrarisch bedrijf met 70 hectare bos, olijfgaarden, notenbomen, fruitbomen en groentetuin met daartussen het agriturismo, en nog eens 16 hectare met camping. Pian di Boccio bevindt zich in het centrum van Umbrië, waar vandaan gemakkelijk de meest beroemde artistieke, culturele en religieuze centra van de regio bereikt kunnen worden. 800.000 m2 staat ter beschikking tot de gasten, te midden tussen olijfgaarden, eeuwen oude bossen, open en volledig beschaduwde plekken. Hier vindt u kamers, appartementen, twee zwembaden voor volwassenen (25x18 m en 15x8 m, deze laatste is toegankelijk voor minder validen en heeft een hydromassage bad) en een zwembad voor kinderen (10x6 m), jeu des boules banen, tennisbaan, voetbal en volleybal veld, tafeltennis, tafelvoetbaltafel, speelgelegenheid voor de kinderen, visvijver, boogschieten, bar, mini-market, pizzeria met houtoven en een restaurant geleidt door de vrouw des huizes. Bovendien kunt u proeven van onze extravergine olijfolie en ingemaakte groenten en fruit. Op Pian di Boccio, geleidt door de familie Spinuzza, zult u een vakantie doorbrengen ondergedompeld in rust, op het mooie en groene platteland van Umbrië.

AGR


Op het meest panoramische punt van het terrein hebben wij in 2000 een oude boerderij gerestaureerd en er de ruime en karakteristieke agriturismo Belsito van gemaakt. De Agriturismo telt 9 appartementen, ieder met volledig comfort (keuken, open haard, verwarming, een eigen terras, TV) met in totaal 30 slaapplaatsen. In de prijs van de appartementen zijn inbegrepen: licht, gas, warm water, hout voor de open haard, verwarming in de winter, linnengoed, dekens, vaatwerk en een wekelijkse schoonmaakbeurt van het appartement...

LEES MEER

CAMP


De camping is op een zodanige wijze samengesteld dat zowel het gezelschapleven als het uitoefenen van sport goed tot hun recht komen omdat alle faciliteiten (zwembaden, tennis, speeltuin voor kinderen, sportvisserij in het meertje, boogschieten, voetbal,volleybalvelden en jeu des boules) ter volledige beschikking van de gasten staan. Daarnaast bieden wij:
- Standplaatsen midden in een eeuwenoud bos
- Drie sanitair gebouwen
- Animatie programma voor jong en oud
- Gelegenheden voor barbecue
- Kamers, appartementen en houten tenten te huur
- Restaurant en Pizzeria
- Bar en mini-market

LEES MEER

camere-ed-appartamenti-button


Dit zijn nieuwe en moderne kamers en appartementen die zich bevinden aan de rand van de camping, in een apart gebied in de buurt van het zwembadcomplex. Ze zijn zeer flexibel waardoor ze plaats kunnen bieden aan gezinnen van 2 tot 8 personen.

LEES MEER

azienda-agraria


Direct vanaf het begin van Pian di Boccio zijn we begonnen met het produceren van onze eigen extra vergine olijfolie. Een aantal jaar later zijn we naast de olie ook gestart met de productie van verschillende jams, ingemaakte groenten en tomatensauzen. De productie van al onze producten gaat volledig biologisch (ook al zijn we niet officieel BIO gecertificeerd).

LEES MEER


  

loghetti

Agriturismo Umbria
via Pian di boccio, 10 06031 Bevagna - Perugia Italia | Tel/Fax: +39.0742.360391 | Email: info@piandiboccio.com
Camping Pian di Boccio - P.iva: 02502820547
Agriturismo Belsito - P.iva: 02142940549